“Er zijn keukens die kosten de helft, er zijn keukens die kosten het dubbele en er zijn keukens die zijn hun geld waard…
next125 – keuken die een generatie verder is.”

Met deze slogan positioneren wij next125 op een perfecte wijze binnen het premium marktsegment.

Schüller ontvangt voor haar premiummerk next125 al jarenlang Internationale Design Awards, die het bijzondere en unieke karakter van een next125 keuken bevestigen. De next125 website mag internationaal rekenen op hoge bezoekersaantallen, dit mede dankzij bijzondere reclamecampagnes. Ook in Nederland heeft next125 door haar PR-activiteiten als premium keukenmerk, bij consumenten een hoge naamsbekendheid opgebouwd.

authentic kitchen

Het woord design alleen, doet feitelijk onrecht aan het bijzondere van de premium keukencollectie next125. Ontworpen op basis van het 125 mm architecten rastermaat. Gebaseerd op de Bauhaus-filosofie, staat next125 voor minimalisme, functionaliteit, authentieke materialen, puristisch lijnenspel en de hoogste kwaliteit. Fronten e.d. in keramiek, glas, fenix, lak en hout bieden een exclusief keuzemenu. Als geheel altijd kubistisch qua vormgeving.

state of the art

Bekijk op uw gemak dan ook de allernieuwste next125 ontwikkelingen op onze website, met diverse video’s en de mogelijkheid om brochures te downloaden. Voor een vrijblijvende kennismaking komen wij graag naar u toe of bent u op ons kantoor van harte uitgenodigd.

Bezoek de website

kitchens for life

Binnen het consumer marktsegment, bieden wij de op prijs georiënteerde consument een grote keuze uit materialen, w.o. kunststof, laminaat, lak in hoogglans, zijdeglans, satijn en fluweelmat, alsmede glas en hout. In totaal 3 perfecte werkhoogtes. Dit alles gebaseerd op een 130 mm rastermaat, die speciaal voor dit marktsegment is ontwikkeld. Een ongekend groot aantal modellen en mogelijkheden vloeit hier uit voort. Maar nog zo veel meer is bestanddeel van dit qua frontkeuzes en kastuitvoeringen enorme keuzepalet.

De schüller.C collecties zijn qua materiaalkeuze en opbouw kwalitatief zeer hoogwaardig, zijn voorzien van Blum OPTIMUS laden- en korvensystemen en feitelijk gebaseerd op een lange levensduur. Naast de vele mogelijkheden voor breedte- en hoogtematen, bieden ook onze glaskasten, de flex-boxen, paneel-accessoires, orga-wall en frame-racks een veelvoud aan attractieve keuzes.

Wist u trouwens dat wij een compleet programma kunststof aanrechtbladen in de Schüller collecties hebben die, ter vrije keuze, te voorzien zijn van o.a. vlakke inbouwspoelbakken? Of ervaar onze systemo collectie in keramiek, kwartssteen, fenix, glas en hout.

Heeft u vragen over deze attractieve collectie, of hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u toe voor een gesprek.

Bezoek de website

authentic materials

Systemo biedt een grote keuze uit authentieke materialen voor in de keuken. Een ruim assortiment aan aanrechtbladen in keramiek, kwartssteen, fenix, glas en hout. Daarnaast behoren ook wangen, niswandsystemen, paneelwanden en barbladen tot de systemo collectie.

Qua uitvoering altijd exact passend bij fronten van het next125 keukenmeubel en een schüller.C keuken. Dit alles tegen een uitstekende prijsstelling met ongekend voordeel: Indien systemo tegelijk met de next125 of schüller.C keuken wordt besteld, garanderen wij u dat maat- en uitsparings-fouten uitgesloten zijn. Daarnaast bieden wij u nog een groot logistiek voordeel, want de systemo uitlevering zal tegelijk met de next125 of schüller.C commissiekeuken in uw magazijn plaatsvinden.

Bezoek de website

easy & clean

De bijkeuken of wasruimte is in de meeste woningen een ‘vergeten’ ruimte. Veelal is het een ongeorganiseerde opbergplek met wasmachine, droger, schoonmaakmiddelen tot aan strijkbout en kleding aan toe.

Als bestanddeel van de schüller.C consumer-collectie, heeft Schüller een multifunctionele bijkeuken ontwikkeld. Noem het een perfect geplande werkruimte voor wassen, drogen, bevoorrading en recycling. Een ruimte waar ieder mens graag huishoudelijke taken verricht en ook uitgekiende opbergruimte creëert.

Bezoek de website, aanschouw de ‘easy & clean’ film en deel ons enthousiasme. De Schüller bijkeuken is leverbaar bij onze handelspartners die deze collectie in hun showroom hebben opgenomen.

Bezoek de website