Wat is er zo bijzonder aan KeukenMedium?

Wat betekent het om al meer dan 25 jaar onderscheidend te willen zijn, in een branche waarin zoveel producten op elkaar lijken, maar het simpelweg niet zijn!

Is het de loyaliteit aan onze eigen keukenhistorie, die in eerste generatie al meer dan 50 jaar geleden haar aanvang nam? Zijn het de decennialange nationale en internationale ervaringen, de beleidsmatig ontwikkelde visies? Is het de overtuigende vormgeving en kwaliteit van de bijzondere Schüller keukencollecties voor het consumer en premium marktsegment? Zijn het de hoogstaande logistieke prestaties, die door fabrikant Schüller Küchen uit het Zuid Duitse Herrieden gewaarborgd worden? Is het ons gemeenschappelijke streven om telkens een stap verder te zijn?

Het is de combinatie van dit alles, wat ook continu gefinetuned wordt door onze contacten met de keukenretail en haar organisaties.

Een stukje historie…

Het was april 1995 dat KeukenMedium werd opgericht door Henk Koehorst, dit na eerdere beleidsmatige functies binnen de internationale keukenbranche. Hij besloot zijn visies over hoe de keukenmarkt zich zou gaan ontwikkelen, in een marketing- en verkooporganisatie te bundelen. Vanaf het prille begin, vloeide hier een intensieve samenwerking uit voort met de toonaangevende keukenfabrikant Schüller Küchen. Een partnership die inmiddels al 25 jaar succesvol blijkt te zijn. Het familiebedrijf Schüller Möbelwerk KG behoort inmiddels tot de Europese top-5 en wordt na de oprichting in 1966 door Otto Schüller, sinds 2003 in tweede familiegeneratie geleid. Binnen KeukenMedium heeft Sjoerd Koehorst sinds 2017 de dagelijkse leiding. Sinds 2015 houden wij kantoor in Het Arsenaal te Naarden-Vesting.

Ontdek onze keukencollecties

Next125

Schüller.C

Systemo

Bijkeuken

Vragen over onze keukencollecties? Bellen Mailen

De meerwaarde van een goede partner

Met een decennialange branche-ervaring behoort KeukenMedium tot de gewaardeerde marketing- en verkooporganisaties voor industrie, organisaties en keukenvakhandel. Hetgeen wij te bieden hebben presenteren wij u in de verschillende productgroepen, maar qua marketing en ondersteuning nog veel meer dan dat alleen!

Wij houden van uitdagingen, van strategie en van overtuigende meerwaarde. Daarover wisselen wij graag met onze relaties van gedachten. We nodigen een ieder dan ook van harte uit voor een vrijblijvende meeting in de inspirerende ambiance van Het Arsenaal. Dit resulteert vaak in iets heel bijzonders…

Vanzelfsprekend komen wij ook graag naar u toe! Daarbij komt: “het zijn de ontmoetingen tussen mensen die het leven vaak zo bijzonder maken”. Daarom graag tot ziens!

Neem contact met ons op