Diensten

Altijd op de hoogte

Marktinformatie & Data

KeukenMedium offreert haar handelspartners individueel en op hun onderneming toegespitst, markt gerelateerde adviezen over hoe de Europese en Nederlandse keukenbranche zich ontwikkeld heeft en zich de komende jaren gaat profileren.

Afgezien daarvan bieden wij het unieke Schüller Extranet, waarbij onze handelspartners dagelijks volledige inzage krijgen over hun collecties, de modelontwikkelingen, gerealiseerde omzetten en dat in de meest brede zin van het woord.

Ondernemers beschikken zo, over maximale markt- en productinformaties en profiteren van de internationale kennis en ervaring vanuit het KeukenMedium en Schüller management.

Goed zijn is nooit ons doel, altijd een stap verder willen zijn is onze dagelijkse uitdaging. Hiermee willen wij ook bijdragen aan het versterken van de marktpositie van onze handelspartners.

Marktkennis en opleidingen

Productscholingen & Trainingen

Wij bieden voor het consumer- en premium marktsegment specifieke opleidingen aan. Dit vraagt allereerst om een nauwe afstemming met onze handelspartners, over het consumentenprofiel dat nagestreefd wordt en hetgeen KeukenMedium en haar fabrikanten daaraan toe te voegen hebben.

Op basis daarvan bieden wij productscholingen en commerciële trainingen aan. Naast persoonlijke scholingen op ons kantoor of in uw showroom, bieden wij ook online webinars aan. Het zijn altijd opleidingen die uw vakkennis verbeteren. Daardoor kunt u uw potentiële klanten nog beter adviseren en overtuigen.

Geen verkooppraatjes richting consument ‘dat u altijd de beste prijs offreert’, maar objectieve adviezen hoe uw firma de beste blijft of daartoe gaat behoren. Ook over de aantoonbare meerwaarde van ‘echte keukens’ in vergelijk met ‘kastje, kastje-aanbieders’. Dit met als uiteindelijk streven, dat onze handelspartners in hun dagelijkse activiteiten niet ‘gewoon goed’ zijn, maar als bijzonder overtuigend ervaren worden.

Neem contact met ons op

Online- en offline activiteiten

Marketing & communicatie

De invloed van internet en websites is voor iedere consument niet te onderschatten. Velen bezoeken de websites van onze collecties, downloaden onze brochures en bezoeken daarnaast ook de websites van onze handelspartners. Daar verwacht men ‘iets van herkenning’ en komt in het positieve geval met concrete gedachten en wensen naar uw showroom, waar men die ‘herkenning’ ook daadwerkelijk wil ‘aanraken’.

KeukenMedium helpt u graag uw sales te stimuleren en onze marketing en communicatie zijn daarbij belangrijke succesfactoren. Wij geven u graag ondersteuning bij uw regionale bekendheid en bij het realiseren van professionele externe presentaties, zowel offline als online. Hiervoor krijgt u de beschikking over een toolkit met professionele communicatiemiddelen. Wij adviseren, offreren en begeleiden onze handelspartners op alle deelterreinen van communicatie.

Een goede inrichting maakt het verschil

Showroominrichting

De consument verlangt altijd een kwaliteitsproduct; daarnaast stelt hij ook hoge eisen aan service, competentie, ambiance en vakkennis. De showroom is veel meer dan het visitekaartje van uw bedrijf. Het is de ontvangstruimte voor uw klanten, maar het is ook een expositieruimte: een plek waar uw producten de presentatie krijgen die ze verdienen en die uw consumenten overtuigen bij de juiste keukenzaak te zijn.

KeukenMedium denkt graag mee bij het inrichten van uw showroom. Hoe toont u aantrekkelijk alle mogelijkheden? Wij geven u graag advies, adviseren over complete showroomplannen en wij bieden keukenontwerpen en POS-materialen aan.

Neem contact met ons op