Management-assistent(e)
keuken & interieurbranche

In de prachtige Design Concept Store van Het Arsenaal ondersteun je – 4 tot 5 dagen per week – het management van KeukenMedium op velerlei vlakken. Je bent bekend met Microsoft Office en alle facetten die daarmee verbonden zijn. Ook ben je communicatief ontwikkeld en heb je herkenning met of interesse in de Duitse taal. Mogelijkerwijs heb je ruimtelijk inzicht en interesse of reeds opgedane ervaring binnen de interieurbranche. Net als wij heb je de wens tot een langdurig en prettig dienstverband.

Onze ideale collega heeft een HBO werk- en denkniveau en is woonachtig binnen 30 minuten reisafstand van Naarden-Vesting.

Ons aanbod is een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een kleine, succesvolle organisatie. Vanzelfsprekend bieden we een uitstekend salaris en lucratieve arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie voorzien van C.V. naar: KeukenMedium B.V. t.a.v. Sjoerd Koehorst, Kooltjesbuurt 1 te 1411 RZ Naarden-Vesting. Of per email naar: directie@keukenmedium.nl. Discretie onzerzijds is vanzelfsprekend.